Wspieraj Fundację i jej podopiecznych!

Fundacja Zdrowy Ruch to organizacja, która powstała z misją wspierania młodych, zdolnych biegaczy w rozwoju ich sportowych karier, oraz upowszechniania kariery dwutorowej – czyli łączeniu sportu z treningiem, przy jednoczesnym maksymalnym wykorzystaniem plusów płynących z tego połączenia.

Corocznie fundujemy kilkanaście stypendiów dla biegaczy w wieku 14-19 lat oraz organizujemy darmowe warsztaty edukacyjne z zakresu psychologii, dietetyki, przedsiębiorczości, prowadzenia social mediów dla całej sportowej społeczności. Te działania mają na celu wzmocnić świadomość związaną z karierą dwutorową, przyczynić się do rozwoju kompetencji miękkich i wspomóc finansowo zdolnych biegaczy w trudnej sytuacji materialnej.

JAK MOŻESZ POMÓC?

BIEGAJ I POMAGAJ – #wybiegajprzyszłość

Weź udział w mityngu 1 MILA – mityng lekki i atletyczny i wpłać dowolną cegiełkę charytatywną! Cała kwota zostanie przekazana na rozwój programu Wybiegaj w Przyszłość. Dodatkowo możesz spotkać się ze stypendystami na imprezie w Warszawie. W tym roku będzie to 3 czerwca – przez cały dzień będą dostępni dla publiczności – zaprezentują także swój poziom sportowy i wystartują na mityngu. Dodatkowo wspierając ich, pobiegniesz z wyjątkowym, złotym numerem startowym – to będzie nasze podziękowanie za Twoją hojność.

(c) Wszelkie prawa zastrzezone, www.sportografia.pl; www.1mila.pl

ZOSTAŃ STAŁYM DARCZYŃCĄ

Wybierz naszą Fundację i comiesięcznie wspieraj nasze działania. Robimy dobro – możesz nam pomóc. A to DOBRO wraca. 🙂 Dzięki Tobie będziemy mogli powiększyć grono naszych Stypendystów, a Ty będziesz mógł podziwiać ich za kilka lat, zdobywających medale imprez międzynarodowych, może nawet Igrzysk Olimpijskich. Wsparcie w młodym wieku to nie tylko pomoc finansowa, ale także dodanie skrzydeł i wiary w ich możliwości! Ty też możesz przyczynić się do ich sukcesów i rozwoju kariery.

Dane do przelewu:
Fundacja Zdrowy Ruch
ul. Wapienna 2j
NIP 952-22-10-037

Numer konta: 26 1240 6074 1111 0011 0303 5179

Tytuł wpłaty: Darowizna na Program stypendialny „WYBIEGAJ w PRZYSZŁOŚĆ”.

(c) Wszelkie prawa zastrzezone, www.sportografia.pl; www.1mila.pl

ZAKTYWIZUJ SWOICH PRACOWNIKÓW!

W ramach swoich działań realizujemy projekty aktywizujące pracowników firm. Ustalamy cel i działamy! Ludzie z pomocą aplikacji pokonują kilometry, które według ustalonego przelicznika zamieniamy na złotówki, firma wpłaca je i dzięki temu rozwijamy Program Wybiegaj w Przyszłość!

Napisz maila i dowiedz się więcej: biuro@fundacjazdrowyruch

Masz inny pomysł i chcesz wesprzeć działania Fundacji Zdrowy Ruch? Napisz do nas!